Reacties na het tweede centraal

Reacties na het tweede centraal

Tijdens het centraal is de beslissing genomen dat iedereen zijn zakgeld moet inleveren voor de BV. Dit is tijdelijk, totdat de BV weer 5000 euro in de plus staat. Niet iedereen was het eens met deze beslissing, maar uiteindelijk werd de meerderheid gehaald en gaat het plan dus door. Iedereen mag slechts 20 euro zakgeld houden. De rest moet ingeleverd worden. Veel bewoners vinden het een goed plan, maar uiteraard zijn er ook bewoners die het niet fijn vinden.

Cees is één van de bewoners die het er niet mee eens is. Hij is erg boos. Hij is van mening dat er zakgeld ingeleverd moet worden, doordat sommige bewoners in extreme luxe hebben geleefd. Hij doelt onder andere op het enorm hoge bedrag dat er de laatste tijd is uitgegeven aan alcohol. Daarnaast wordt er ontzettend veel eten weggegooid en dat kan hij ook niet begrijpen. Dominique is ook een tegenstander. Ze vindt het oneerlijk dat verschillene bewoners meer moeten inleveren dan andere bewoners, enkel omdat ze gespaard hebben. Nu is al dat sparen voor niets geweest.

Wat vinden jullie van Cees zijn standpunt? Vinden jullie dat hij gelijk heeft en dat er door een aantal bewoners inderdaad erg luxe geleefd is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *