Jessie wilt Billy

Jessie wilt Billy

Billy wilt wat dingen bespreken met Jessie. De twee gaan samen op bed liggen en bespreken hun gevoelens. Billy wilt eerst wat ophelderen over het gesprek wat ze gehad heeft met Ruud in de badkuip. Ze heeft namelijk een aantal uitspraken gedaan (ook over Jessie) waar ze nu spijt van heeft en waar ze niet achter staat. Billy was overstuur gisteren en wist niet goed wat ze moest doen. Ze is zelf ook geschrokken dat ze zo overstuur was na het gesprek met Ruud. Ze vindt dat het nu het goede tijdstip is om het er met Jessie over te hebben.

Het gesprek tussen Billy en Jessie begint stroef. Het verliefde stel kijkt voor zich uit en weet niet waar ze moeten beginnen. Dan begint Billy het gesprek. Ze zegt dat ze in de war is. Het is te horen dat ze redelijk zenuwachtig is. Jessie geeft bij Billy aan dat hij dit door heeft. Hij zegt tegen Billy dat hij pas door heeft hoeveel zij en Ruud hebben samen meegemaakt sinds gisteren. Hij geeft Billy de tijd om haar gevoelens te verwerken en wilt haar steunen waar dat kan. Jessie denkt dat Billy ook veel aan Ruud kan hebben, tijdens haar verwerkingsproces.

Billy denkt dat ook. Billy probeert aan Jessie uit te leggen dat haar hoofd heel rommelig is op dit moment. Aan de ene kant voelt ze woede en verdriet, maar aan de andere kant ook kracht en power. Jessie kan dit begrijpen. Billy wilt Jessie niet meenemen in haar emoties. Jessie snapt dit maar zegt dat hij er voor haar is. Dan begint Billy over het gesprek met Ruud. Ze moet opbiechten dat ze wat harde uitspraken heeft gedaan, waar ze niet helemaal achter stond. Ze heeft onder andere tegen Ruud gezegd dat ze niet het idee had dat Jessie zijn gevoel oprecht was naar Billy. Daar heeft Billy nu enorm veel spijt van. Jessie vindt het niet echt een probleem.

De twee bewoners van Utopia praten nog een hele tijd door. Ze zijn samen tot de conclusie gekomen dat de situatie heel intens is op het moment. Jessie zegt wat hij voelt: hij wilt Billy. Billy moet vanaf nu ervoor zorgen dat ze orde op zaken stelt en dat ze besluit wat ze wilt. De twee knuffelen als ze klaar zijn met het gesprek en daarna worden er weer grappen gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *