Dochters van Cees op bezoek

Dochters van Cees op bezoek

Eerder was te lezen dat Jacco bezoek kreeg. Jacco is inmiddels 3 weken in Utopia en zijn eerste bezoekmoment was vandaag. Niet alleen Jacco heeft gekozen voor het bezoek vandaag, ook Cees is aan de beurt. Hij heeft zijn dochters op bezoek laten komen. Cees is al heel de dag vrolijk en blij dat zijn dochters hem komen opzoeken. We zien zelfs een glimlach op het gezicht van Cees. Om kwart over 1 besluit Cees om naar de badkamer te gaan. Hij wilt zijn beste kant laten zien en gaat zichzelf klaarmaken voor het speciale bezoek.

Zo’n 30 minuten later is het moment eindelijk daar. De dochters van Cees zijn gearriveerd en lopen het terrein op. Cees moet ontzettend lachen; hij is erg blij dat zijn dochters langskomen. Hij kan eindelijk weer zijn dochters omarmen en met ze praten. Cees heeft het de laatste tijd niet heel fijn gehad in Utopia. Hij heeft het gevoel dat hij niet serieus genomen wordt en dat mensen nooit hun verantwoordelijkheid nemen. Vooral omtrent de keuken en de hygiëne kan Cees soms wel een zeurpiet zijn en dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. Hij kan eindelijk hierover praten met zijn dochters.

Al gauw komen de andere bewoners van Utopia langs bij de dochters van Cees, om zichzelf voor te stellen. De dochters van Cees zijn vriendelijk en begroeten iedereen. Dan is het eindelijk tijd voor Cees om met ze te praten. Hij heeft hier lang op gewacht en kan eindelijk zijn hart luchten.

Zijn jullie blij voor Cees? Hij heeft het de laatste tijd niet altijd even gemakkelijk en dit kan een enorme oppepper zijn voor hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *