Ramona gaat weer vlees eten

Ramona gaat weer vlees eten

Een tijdje terug heeft Bas een referendum aangevraagd. Hij wilde dat iedereen veganistisch zou eten binnen Utopia. Dit heeft geleid tot veel onvrede binnen Utopia, omdat veel Utopianen dit niet zagen zitten. Het referendum kwam er uiteindelijk niet door. Toch hebben veel bewoners besloten om alsnog veganistische te leven voor 2 maanden. Rowena, Benjamin, Ramona, Billy, Dominique, Romy en Bas nemen deel aan de uitdaging.

Op dag 1 van de uitdaging kreeg Romy het al direct lastig. Romy voelde zich er niet goed bij en vond het echt ontzettend moeilijk om zich te houden aan het schema. Romy vond de stap naar veganist te groot en wilde het liefst eerst proberen om veganistisch te leven. Op dit moment heeft ook Ramona het lastig gekregen. Ze vraagt Bas en Rowena om naar haar toe te komen. Ze wil hen vertellen over haar moeilijkheden. Als ze eenmaal buiten zitten, vertelt Ramona over haar bevindingen. Ze geeft aan dat ze gaat stoppen met de veganistische levensstijl. Ramona geeft als reden dat ze op dit moment echt bezig is met haar afvallen en dat deze levensstijl niet goed bij dat proces aansluit.

Bas vindt het jammer dat Ramona ermee wilt stoppen. Bas zegt dat er niet zo veel dingen zijn die je niet mag eten, maar Ramona blijft bij haar beslissing. Rowena steunt Ramona. Ze snapt dat het voor Ramona al lastig is en als dit er ook nog eens bijkomt, wordt het nog lastiger.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *