Ramona kwaad over eten

Ramona kwaad over eten

Rond etenstijd verzamelen de bewoners die veganistisch eten, zich in de keuken voor het avondmaal. Ramona is iets later dan de rest en voor haar blijkt niet genoeg eten meer over te zijn. En dat valt helemaal verkeerd bij haar.

Ramona vindt het belachelijk dat er niet genoeg eten is en zegt dat dit nooit zou gebeuren als zij zou koken. Victoria antwoordt dat er misschien wel voor genoeg mensen is gekookt, maar dat anderen te veel hebben opgeschept. Maar ook dat kan haar niet bedaren. Wat de oorzaak van het tekort aan eten ook is, Ramona is boos. Met een lang gezicht begint ze haar eigen maaltijd te maken. Wat later zitten een aantal bewoners buiten op het rokersbankje. Gina, Bas en Victiora bespreken de uitbarsting van Ramona. Bas stelt voor in het vervolg iets meer te koken, zodat er altijd genoeg is. Victiora denkt dat Ramona’s boosheid vooral komt omdat ze het moeilijk heeft met de veganistische levensstijl.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *