Romy en Rowena worden elke ochtend wakker met een naar gevoel

Romy en Rowena worden elke ochtend wakker met een naar gevoel

Rowena en Romy hadden vanmorgen een gesprek over de spanningen in de loods. Volgens de twee is de spanning namelijk nog altijd te voelen in de loods…

Rowena en Romy liggen samen op de bank te kletsen. De twee hebben het over het centraal dat straks plaats zal gaan vinden. Ze zijn bang voor weer een nieuwe discussie. Romy geeft dan toe dat ze elke ochtend wakker wordt met een naar gevoel. Vanaf het moment dat ik wakker word voel ik spanning en gaat mijn hart sneller kloppen voegt ze eraan toe. Rowena antwoordt dat dit ook bij haar het geval is. Ik vind het heel erg dat dit zo is en wil graag positief zijn, maar dit is erg lastig op het moment. De twee zijn het erover eens dat ze zo snel mogelijk uit de crisis moeten komen. De manier waarop dit nu gebeurt is niet wat ze ervan gehoopt van hoe het zou gaan. Volgens hen vinden er te veel discussies plaats. Zo belandde Rowena gisteren nog in een ruzie met Cemal. Rowena en Romy besluiten dit onderwerp niet aan te kaarten in het centraal maar gewoon rustig te luisteren naar de andere bewoners en zich een beetje op de achtergrond te houden. We komen zo terug met een nieuwsbericht over het centraal van vandaag. Zou het weer onrustig worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *