Rowena en Cemal leggen hun ruzie bij

Rowena en Cemal leggen hun ruzie bij

Afgelopen avond hadden onder andere Cemal en Rowena ruzie over snacks. Wat later besloot Rowena met Cemal te praten.

Rowena begint door te zeggen dat ze spijt heeft van haar gedrag. Hiervoor bied ik mij excuses aan. Maar ik voelde mij verantwoordelijk en raakte in een discussie verwikkeld. Ook vind ik het vervelend dat je mij associeerde met Ruud. Als jij problemen hebt met Ruud, dan moet jij dat met hem oplossen voegt ze eraan toe. Cemal hoopt op zijn beurt dat Rowena zijn frustratie snapt. Doordat ik buiten hard gewerkt had vanmiddag, heb ik de lunch moeten missen en was het brood op. Ik had honger en Benjamin had goedkeuring gegeven legt hij verder uit. Na alles uitgesproken te hebben kunnen ze niet lang boos meer op elkaar blijven en geven aan dat ze elkaar snappen. Ze sluiten hun gesprek af met een knuffel en concluderen dat er meer gegund moet worden in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *