Flinke ruzie over snacks in Utopia

Flinke ruzie over snacks in Utopia

Nog wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Sommige bewoners aten friet en frituren snacks. Ruud is verbaasd over het feit dat ze nu de voorraad opeten.

Karin komt voorbij gelopen en roept geïrriteerd of Cees en Ruud wéér aan het vergaderen zijn. Hoe moeilijk is het om van de voorraad af te blijven roept Ruud hard terug. De regels zijn heel duidelijk voegt hij eraan toe. Je mag geen bier uit de bar, geen ijsjes en geen snacks benadrukt hij dan. Maar Benjamin zou degene zijn geweest die goedkeuring heeft gegeven voor het eten van snacks.

Terwijl Jacco en Karin in Le Luifel staan, om hun snacks te bakken, hebben ze het over de opmerkingen van Ruud. Jacco vindt dat ze er niks van aan moeten trekken en dat hij Cees wel snapt. Hij is tenslotte eten aan het koken. Samen brengen ze de warme snacks naar Cemal. En besluiten dat de rest niet moet zeuren. Ze hebben hard gewerkt vandaag.

Wat later gaat Rowena het gesprek aan met Cemal. Ze wil van hem weten wat er aan de hand is. En laat weten dat ze aan Cemal merkt dat hij boos is en wil op deze manier niet met hem praten. Maar later barst dan toch de bom. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en daar houdt onder andere Cemal zich niet aan. Er ontstaat een fikse ruzie. Dit omdat Cemal’s houding haar niet aanstaat. Volgens Billy zijn het gewoon altijd dezelfde die zich niet aan de afspraken kunnen houden doelend op Jacco, Karin en Cemal. Jessie wil graag duidelijkheid en zoekt Benjamin op. Jessie geeft aan dat hij wel begrijpt dat mensen chagrijnig zijn over het opeten van de voorraad. Benjamin dan weer niet. De inkoop van de snacks is zo weinig en gisteren zijn er bijna geen snacks gegeten. Het gaat Jessie er alleen om dat er ook gekookt is door Cees en dat ze zich simpelweg niet aan een afspraak kunnen houden. Gina vindt het in elk geval netjes dat het gevraagd is. Benjamin reageertdat Rowena zich diep moet schamen voor haar uitval tegen Cemal.

Do constateert nog wat later dat iedereen maar een kort lontje heeft en besprak dit met Ramona. Ruud is boos op Cemal en vindt dat hij nooit wat zegt. Totdat hij boos is en dan met loze beschuldigingen komt. Ramona merkt op dat er groepjes ontstaan in Utopia. Ruud zegt dat er maar één groepje is en die bestaat uit Karin en Jacco. Er wordt veel met vingers gewezen en dat is volgens Jessie nu ook precies het probleem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *