Zijn Rowena en Ruud nou een officieel stel?

Zijn Rowena en Ruud nou een officieel stel?

Afgelopen avond gaven Ruud en Rowena toe verliefd op elkaar te zijn. Maar zijn de twee nou een stelletje?

Ook vandaag zijn de twee nog steeds veel samen. Knuffelen, kussen en tegen elkaar aan liggen op de bank. De twee gedragen zich als een echt stel. En dat valt ook de andere bewoners op. Als ze samen op de bank liggen vraagt Do wat er speelt tussen hen. Rowena antwoordt dat Ruud dat mag vertellen, maar hij houdt zijn mond. Do vraagt dan nogmaals wat er speelt en dan zegt Rowena dat er inderdaad iets is tussen hen. Als Do zegt dat ze een goed stel zijn, bemoeit Ruud zich met het gesprek. Hij zegt dat ze nog niet zo ver moet denken. Ze vinden het fijn om gewoon te knuffelen en zo. Rowena reageert verbaasd, nou zeg! Ik snap jou soms helemaal niet. Weet je nog wat je gisteren zei? doelend op hun gesprek van afgelopen avond. Ruud geeft hier geen antwoord op en de twee kruipen weer tegen elkaar aan op de bank. Vooralsnog zijn de twee dus nog niet officieel een stel… Hoe lang zal dat nog duren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *