Verrot eten en een vieze keuken volgens Cees

Verrot eten en een vieze keuken volgens Cees

Cees krijgt vanavond twee gasten op bezoek die met hem komen koken. Maar de keuken is een grote bende. Bij mede bewoner Rowena besluit hij zijn frustraties te vertellen.

De keuken is vies, er wordt niet goed schoongemaakt en er ligt verrot eten in de koelkast. Hierdoor is de geur in de keuken ook niet echt aangenaam. Zo zijn er volgens Cees vijf pakken yoghurt opengetrokken en voelt niemand de druk om eerst op te eten wat al open is. Cees snapt op zijn beurt niet dat mensen dit niet net zo vervelend vinden als hij. En vraagt zich af hoe iedereen buiten Utopia leeft want het lijkt ze allemaal niets te interesseren. Rowena snapt dat Cees deze situatie vervelend vindt. En denkt dat mensen zich altijd bewust zijn van de gevolgen van hun acties en het niet expres doen. Met wie ben jij het eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *