Jessie ontdekt onverwachten kosten 1000 dagen feest

Jessie ontdekt onverwachten kosten 1000 dagen feest

Wat gebeurd er nog meer in Utopia naast het feit dat bekend is geworden dat Do mogelijk de mini samenleving wil verlaten? We hebben het in dit bericht voor je samengevat.

Do heeft eerder deze ochtend de vaatwasser aangezet met afwasmiddel in plaats van met een vaatwasblokje. Als Victoria de machine opentrekt ziet ze overal schuim. De twee ruimen samen de vaatwasser uit en maken de boel schoon.

Verder komt Jessie erachter dat er een aantal artiesten voor het 1000 dagen feest vooraf betaald moeten worden. Rianne had hem dit niet verteld en hij baalt ervan dat ze hem niet heeft ingelicht. Hij uit zijn ongenoegen tegen Victoria.

Het lijkt Cemal wel een leuk idee om Rianne in een jurk te zien. Karin en hij zouden haar wel eens een metamorfose willen geven en willen zien als een echte femme fatale. Rianne reageert dat ze best een jurk en hakken kan aantrekken, maar dat ze zich daar niet gelukkig in voelt.

Ruud en Benjamin hebben het in de keuken over gezond eten en goede en slechte vetten. Rowena vraagt aan Ruud of ze wat te eten voor haar wil maken. Ze wil niet de hele dag pindakaas eten, dus Ruud stelt voor groenten te maken. Hij wil haar helpen met voeding en sporten als ze dat wil.

Jessie zien we later in de gym, met muziek op de achtergrond zit hij mee te zingen, terwijl hij werkt aan zijn conditie op de fiets. Later komen we uiteraard terug met meer Utopia nieuws. Zien we je zo weer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *