Do heeft haar 24 uur aangevraagd en gaat Utopia verlaten?

Do heeft haar 24 uur aangevraagd en gaat Utopia verlaten?

Wil Do naar huis?

Het is een verdrietige zondag voor Do. Als ze buiten zit met Rianne, Victoria en Bas vertelt ze dat ze er helemaal doorheen zit. Ze heeft het gevoel klaar te zijn in Utopia en ze wil naar huis. Victoria gaat een stukje met Do lopen en probeert haar te troosten. Do zegt dat ze wil vliegen, maar dat ze het gevoel heeft dat dat in Utopia niet lukt. En ik wil er geen geheim meer van maken dat ik naar huis wil en wil zelf initiatief nemen in mijn leven benadrukt ze.  Wat later bespreekt Do haar gevoelens met Rowena. Ook Bas zit bij de twee. Rowena begrijpt hoe Do zich voelt. Ik ben zelf ook klaar met mij rot voelen en heb daarom bepaalde keuzes gemaakt voegt ze eraan toe. Ik zou het begrijpen als jij er voor kiest weg te gaan. Maar Do laat weten dat ze het niet makkelijk heeft met die keuze. Degene die haar het meest dierbaar is in Utopia, is Bas. En hem zal ze achter moeten laten als ze weggaat… Het vertrek is nog niet zeker, Do zou haar 24 uur hebben aangevraagd maar of ze echt weggaat is nog onbekend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 73    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *