Ruud en Rowena geven toe verliefd op elkaar te zijn

Ruud en Rowena geven toe verliefd op elkaar te zijn

Tijdens Kroegtopia wat afgelopen avond was trekken Ruud en Rowena weer sterk naar elkaar toe. Op het weiland knuffelen de twee en wordt er ook een kus uitgewisseld. Wat later trekken ze zich terug om met elkaar te praten. Rowena zegt hoe ze zich voelt en dat ze niet emotioneel afhankelijk wil worden van iemand in Utopia. Maar Ruud denkt dat ze dat al is namelijk van hem. Volgens Ruud hebben ze gevoelens voor elkaar en hij zou het niet leuk vinden als Rowena op dit moment iets met iemand anders zou doen. Ramona komt er vervolgens bij dat had Rowena eerder al gevraagd. In de keuken heeft het drietal het over wat er zich afspeelt tussen Ruud en Rowena. Ruud zegt dat hij het lastig vindt en dat hij niet goed weet wat hij moet doen. Hij wil Rowena een kus kunnen geven als hij wil en niet te veel na hoeven denken. Ramona vindt dat hij dat mag doen. Ze kent Rowena en ziet dat ze er voor open staat. De drie kletsen giechelend verder maar er zit een serieuze ondertoon in hun gesprek. Ruud en Rowena vinden elkaar erg leuk en Rowena heeft genoeg van het om elkaar heen draaien. Ze vraagt aan Ruud of hij verliefd op haar is en Ruud antwoordt van wel. Rowena geeft toe dat zij ook verliefd is op Ruud. En had niet gedacht dat het haar zou overkomen maar ze is heel erg verliefd. De twee knuffelen elkaar waarna Ruud aangeeft dat hij bang is dat Billy het hier moeilijk mee zal hebben. Ramona die al die tijd nog steeds bij het tweetal in de keuken stond, is razend enthousiast en probeert de twee uit de tent te lokken door te vragen of ze nu verkering met elkaar hebben. Ze zegt vanaf het eerste moment al te weten dat ze elkaar leuk vonden. Even later laat Ramona Ruud en Rowena alleen achter. Ze praten samen na over hun gevoelens voor elkaar. Ramona is blij dat ze eerlijk zijn geweest en vindt het fijn dat ze hun gevoelens hebben uitgesproken. Er lijkt dus een nieuw stelletje te zijn geboren in Utopia. Was enigszins te verwachten toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *