Bas nodigt een geitenfluisteraar uit

Bas nodigt een geitenfluisteraar uit

Gerda en Gerrie zijn de twee Utopia geitjes. Gerda is volgens Bas nog té schuw. Dit is voor Bas een reden om de geitenfluisteraar uit te nodigen en deze is ook langs gekomen…

Als Bas dit nieuws aan zijn mede bewoners vertelt wordt er met name sceptisch gereageerd. Vooral Ramona moet er hard om lachen. Ik wil ook wel even fluisteren met Gerda grapt ze. Ook Ruud ziet het niet helemaal zitten. Maar Bas antwoordt dat hij erin geloofd en wil dan ook dat het serieus genomen wordt. Rond 17:00 komt de geitenfluisteraar het terrein op. De mevrouw wordt warm onthaald door Bas en Do. Na een kopje thee en wat uitleg is het tijd om geiten Gerda en Gerrie op te zoeken. Als de fluisteraar met Gerda aan de slag gaat komen ook de andere bewoners kijken. Jessie, Ruud en Billy hebben moeiten om hun lach te bedwingen. Ook Rianne verbergt haar lach achter haar hand. De geitenfluisteraar legt uit dat de naam van de geitjes niet aansluit bij hun persoonlijkheid. Ook constateert ze dat geitje Gerrie meer persoonlijkheid heeft dan geit Gerda. Er wordt hier en daar wat gegrapt door de bewoners over een nieuwe naam. De dierenfluisteraar fluistert na de geitjes ook nog even met Piet en Sasha. Vervolgens bedanken Bas en Do haar voor aan hulp en brengen haar naar de poort. Maar of het daadwerkelijk geholpen heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *