Kevin heeft zijn ontgroening gedaan!

Kevin heeft zijn ontgroening gedaan!

Wat gebeurd(e) er vandaag nog meer in Utopia? We hebben het in dit bericht voor je samengevat zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo is er wederom technisch onderhoud voor livestream vier. Deze kan mogelijk niet beschikbaar zijn. Wordt aan gewerkt dus. Verder heeft Ruud de koeien verzorgd met Rowena. Hij vertelt aan Rowena dat hij voortaan de koeien weer zal doen in de ochtend. Hij gaat het hele weiland opruimen. Rowena heeft het gevoel alsof Ruud bedoelt dat ze de koeien niet goed doet. Ruud stelt voor om het samen te doen. Gina vertelt iets later aan Ruud dat het haar frustreert dat ze nog niks is afgevallen. Ze heeft afgelopen week erg haar best gedaan en heeft wel het gevoel alsof er iets af is. Ze neemt voor om meer groentes te eten. Ruud geeft haar vervolgens wat tips en laat haar weten dat hij haar kan helpen met voeding. Verder zijn er een aantal bewoners bezig geweest op het buitenterrein. Kevin, Jacco en Cemal ruimen alles mooi op.  De drie halen versieringen weg en denken na hoe ze het zwembad leeg kunnen laten lopen. Het is tijd voor Kevin’s ontgroening. Billy doet de voorbereidingen en legt een zeil klaar in de woonkamer. Dan is het tijd om te kiezen wie met Kevin zal moeten worstelen. Jessie’s naam wordt uit de hoed getrokken, maar hij weigert het te doen. Cemal offert zich op en gaat de strijd aan met Kevin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *