Welke ontgroening moet Kevin ondergaan?

Welke ontgroening moet Kevin ondergaan?

Kevin is nu vaste bewoner geworden van Utopia en dat betekend dat hij traditiegetrouw een ontgroening moet ontgaan. Billy heeft daar wel een leuk idee over…

Ze roept dan ook Ruud om haar plan te bespreken. Het lijkt haar leuk als Jacco Kevin uitdaagt om te worstelen, net zoals Do en Romy. Maar ze twijfelt of ze Jacco kunnen overhalen, dus ze wil hem voor het blok zetten. Billy oppert daarom om zeep te gebruiken in plaats van modder.  Ruud denkt op zijn beurt dat het niet helpt om Jacco voor het blok te zetten en besluit om hem over te halen. En stelt voor om Jessie het te laten doen als Jacco niet wil. Hier stemt Billy mee in.

Als Ruud even later het idee aan Jacco voorlegt, blijkt dat Jacco toch niet valt over te halen. Jacco vindt dat hij zijn eigen ontgroening al heeft gehad en hij dit daarom niet hoeft te doen. Ruud besluit daarom dat Jessie het moet doen en legt het voor aan Billy. Hij stelt voor om te doen alsof er willekeurig een naam wordt getrokken uit een kom vol briefjes. Alleen op al deze briefjes gaat Jessie’s naam geschreven worden, zodat Jessie degene zal zijn die moet worstelen met Jacco. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *