Do had bezoek voor de week tegen pesten die ze wil organiseren

Do had bezoek voor de week tegen pesten die ze wil organiseren

Vandaag is er nog meer gebeurd in Utopia. Zo kwamen de initiatiefnemers van de organisatie Jij Bent Het Waard brainstormen met Do. Dit is voor de week die ze wil organiseren tegen pesten. De organisatie houdt zich bezig met het creëren van een fijne en veilige schooltijd voor iedereen. Dit wordt gedaan met behulp van speciale werkvormen op middelbare scholen. Hierbij worden onderwerpen als sociale veiligheid, pesten, cyberpesten, groepsdynamica en zelfvertrouwen behandeld. Do vindt het mooi dat de initiatiefnemers zich zo goed inzetten voor het beschermen van potentiële slachtoffers. Wat later vertelt Do tegen Kevin dat ze het lastig vindt om gesprekken te hebben over pesterijen. Ze laat weten dat ze tien jaar lang gepest is. Kevin vindt het goed dat ze zich daar nu mee bezig houdt. Do legt uit dat ze dit van haarzelf moet om het een plek te kunnen geven. Het pesten heeft haar namelijk voor het leven getekend. Toch is ze wel zenuwachtig voor het gesprek met de initiatiefnemers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *