Arjuna was na zes weken weer in Utopia

Arjuna was na zes weken weer in Utopia

Tijd om weer wat te schrijven over Utopia! Vandaag is er uiteraard van alles gebeurd. Zo was de bekende sport coach Arjuna weer terug in de mini samenleving na zes weken.

De twee hebben elkaar lang niet gezien en bespreken dan ook Ramona’s proces van de laatste paar weken. Ramona vertelt over haar plan om aankomende drie weken met Arjuna te trainen en daarna de laatste kilo’s op eigen houtje te verliezen. Arjuna twijfelt of dit verstandig is, maar stemt er uiteindelijk mee in. Ook Gina gaat het gesprek met de sport man aan, zij wil ook afvallen en vertelt wat haar doel is. Gina wil haar oude gewicht terug wil en dat ze over negen weken een fotoshoot heeft voor het eindresultaat. Ik wil in negen weken tien kilo afvallen benadrukt ze.

Dan is het tijd om te wegen. Ramona geeft aan dat ze bang is om zich te wegen. Dit is niet nodig, want ze is 1,6 kilo afgevallen sinds haar laatste officiële weging. In totaal is ze nu 40,4 kilo kwijt.Ook Gina gaat op de weegschaal staan. Ze blijkt hetzelfde te wegen als een week geleden. Met teleurstelling zegt ze tegen Arjuna dat ze de hele week gezond heeft gegeten en gesport. Het is voor haar niet duidelijk waarom ze nog niks is afgevallen en de tranen rollen over haar wangen. Arjuna reageert dat het maar een getal is en ze zich niet druk hoeft te maken. Het gewichtsverlies komt vanzelf. Na het wegen gaat het drietal samen met Romy, Rowena en Karin naar buiten om te sporten. Tijd om verder af te vallen dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *