Bewoners druk in de weer voor de Utopia markt

Bewoners druk in de weer voor de Utopia markt

Vandaag staat de Utopia markt op het programma. De Join the parade versie. Het beloofd weer een drukke dag te worden aangezien er al twee bezoekers shifts uitverkocht zijn. De bewoners zijn dan ook volop in de weer met de laatste voorbereidingen. Wat er zoal gebeurd is vatten we samen in dit bericht.

Jacco en Rianne maken samen pannenkoekenbeslag in de keuken. Jacco besluit om alvast een pannenkoek te maken en te proeven. Kevin en Gina komen ook een stukje proeven. De pannenkoek valt in goede smaak maar Gina geeft nog wel een tip om hem nog lekkerder te maken. Wat later komt er een grote groep het terrein oplopen. Het blijkt de dansgroep Hiphop Factory te zijn, die Ramona heeft uitgenodigd. Ramona ontvang enthousiast de groep en zegt dat ze lang heeft gezocht naar een goede dansgroep en die eindelijk heeft gevonden. Vervolgens legt ze uit wat de planning is en laat de rest het terrein zien. Jessie en Kevin tellen ondertussen samen het geld en vullen de kassa’s. Kevin hoopt dat het een goede marktdag wordt. De twee spreken af om vanavond al het verdiende geld te tellen en gelijk in de computer te zetten. Verder zijn de standhouders ook al op het terrein om hun kraampjes in te richten en omstreeks 13:00 worden de eerste bezoekers verwacht. De markt is rond 17:30 uur afgelopen en vandaag beloofd het een gezellige dag te worden. Zo zijn er unieke standhouders die leuke producten aanbieden zoals kleding, accessoires en multiculturele producten en diensten. Verder staan er ook nog theatrale en culturele activiteiten op het programma. Verschillende voorstellingen worden gespeeld waaronder poëzie en optredens. Denk jij dat het een geslaagde dag wordt? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *