Rowena denkt dat ze genomineerd zal worden

Rowena denkt dat ze genomineerd zal worden

De stemronde in Utopia is net geweest maar momenteel wordt er alweer over gesproken. Zo maakt Rowena zich nu al zorgen voor de aankomende stemming.

Een aantal bewoners hebben namelijk met elkaar besproken dat Rowena waarschijnlijk op de bank zal komen volgende maand. Dit zit Rowena vanzelfsprekend niet lekker en ze uit haar gevoelens bij Ramona. Rowena zegt dat ze graag in Utopia wil blijven. Ondanks de moeilijke periode die ze heeft gehad. Dat ik kans maak om genomineerd te worden werkt voor mij juist motiverend voegt ze eraan toe. Ramona reageert dat ze het moeilijk vindt dat een aantal bewoners op Rowena zullen stemmen. Ik stem nooit op je benadrukt ze. We zijn vriendinnen en elkaars vertrouwenspersoon. Wat later proberen Victoria en Gina Rowena ook gerust te stellen en laten haar weten dat het uiteindelijk toch in de handen van de nieuwe bewoner ligt. Gina drukt haar ook nog op het hart dat er nog van alles kan gebeuren in een maand en dat ze zich niet druk hoeft te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • Ina at 00:50

      Zo mee eens begrijp ook nog steeds niet waarom ruud terug mocht komen. Hij was er immers uit gestemd. En billy heeft zelf uthopia verlaten. Maar op die vraag krijg je geen antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *