Bewoners verdienen ongeveer 11.000 euro door de markt

Bewoners verdienen ongeveer 11.000 euro door de markt

Uiteraard hebben de bewoners afgelopen avond ook nog gesproken over de markt. Er is namelijk aardig wat geld binnen gekomen werd al snel duidelijk in de bespreking. Er is ongeveer 11.000 euro aan omzet gegenereerd. Daar moeten de kosten nog vanaf en blijft er ±3000 euro over. Wat betekend dat er niet heel veel van het schuld bedrag af gaat. Enfin het was een geslaagde dag zullen we maar zeggen :). Er werd overigens ook nog geevalueerd hoe het allemaal verlopen is. We hebben wat filmpjes bijeen gezocht zodat je alles in detail terug kunt kijken. Verder is de avond rustig verlopen. De bewoners waren moe na een drukke dag en het duurde dan ook niet lang voordat iedereen zijn of haar bed in dook. We komen zo terug met nog meer nieuws uit Utopia. Zien we je zo weer terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *