Stem nu op het referendum, wil jij een 40-urige werkweek in Utopia?

Stem nu op het referendum, wil jij een 40-urige werkweek in Utopia?

Gina heeft het vijfde referendum uitgeroepen. Ze wil dat de bewoners minimaal veertig uur per week gaan werken.Het wordt een werkweek van woensdag tot en met zondag. Op deze manier hoopt Gina om gezamenlijk uit de rode cijfers te kunnen komen. Meer over haar idee kun je hier terug lezen. Jij als Utopia fan mag nu mee beslissen. Dit kan alleen als je een premium paspoort hebt (betaald). De uitslag van het referendum is bindend en dat betekent dat de bewoners zich hieraan zullen moeten houden. Het referendum is geopend vanaf maandag 31 oktober 10:00 uur tot en met vrijdag 4 november 10:00 uur. Een uur later wordt de uitslag bekendgemaakt in de loods en dan weten de bewoners of de 40-urige werkweek doorgang zal vinden. Hoe denk jij over dit referendum? Zullen de bewoners binnenkort 40 uur moeten werken?

Klik hier om te stemmen!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *