Bewoners staan nog altijd 12.552 euro in de min

Bewoners staan nog altijd 12.552 euro in de min

De ochtend van dag 1035 in Utopia is alweer bijna voorbij. Wat gebeurde er deze ochtend allemaal in de mini samenleving? We hebben wat kleine gebeurtenissen op een rijtje gezet zodat je weer volledig op de hoogte bent.

De bewoners zijn erg positief over de opbrengsten van de markt. Maar Jessie maakt zich toch nog zorgen. De bv staat ondanks de opbrengsten van de markt nog 12.552 euro in de min. Hij zegt tegen Ramona dat hij zijn goudklompje zal moeten verkopen en zijn mok weg zal moeten doen, omdat hij geen zakgeld meer heeft.  Victoria vertelt wat later aan Gina dat ze benieuwd is of er nog bewoners zijn die een referendum gaan inzetten dit jaar. Ze verwacht dat dit wel zal gebeuren. Gina denkt dat iedereen zijn ideeën voor het nieuwe jaar zal bewaren. En voegt eraan toe dat ze gisteren veel positieve reacties van bezoekers heeft gehad over haar referendum. Rowena heeft het plan om een markt in januari organiseren. Ze heeft het idee om een Pasar Malam te organiseren in combinatie met een multiculturele markt. Bas stelt voor om op een zaterdagavond een Pasar Malam te houden en de dag erna de normale markt te houden. Rowena en Do besluiten om het op een later moment samen te bespreken. Overigens wordt er momenteel nog meer besproken, de bewoners zijn een centraal aan het houden. Daar komen we zo op terug in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *