Billy en Jessie steunen elkaar in het minderen van alcohol

Billy en Jessie steunen elkaar in het minderen van alcohol

Wat gebeurde er gedurende de dag nog meer in Utopia? In dit bericht vatten we dat samen voor je.

Jessie heeft post gehad, en dit heeft hem nogal aan het denken gezet. Hij zat er zo erg mee in zijn maag dat hij het met Billy besprak. Jessie zou onder andere commentaar hebben gehad over zijn alcohol gebruik. Afgelopen avond heeft hij namelijk ook weer gedronken wat Billy frustreert. Zodra Jessie over zijn post vertelt begint Billy daar dan ook over. Billy wil hem graag helpen minder te drinken. Ook wil ze zelf minderen. We hebben elkaars hulp nodig en dat bieden we momenteel niet. Billy benadrukt dat het tussen hen nooit lang goed is gegaan. Jessie lijkt het daarmee eens te zijn. Nadat het stel gisteravond al tegen het een en ander aan liep, is het Jessie’s post die hem aan het denken zet. De brieven hebben hem een andere kijk gegeven op zaken waar hij mee in zijn maag zit. En Billy heeft niet langer het gevoel dat ze op rozen zitten en dat speelt al een tijdje. Ze voegt eraan toe dat Jessie eerst zijn persoonlijke problemen moet oplossen, voordat hij aan randzaken als een relatie begint in Utopia.

Wat later zijn Jessie, Cemal en Romy druk in de weer met het atelier. Zagen,  schuren, verven. Dit atelier wordt voorzien van een nieuwe en frisse look. Billy en potentiële bewoner Kevin staan wat later te grappen over zijn kist. Kevin had moeite met inpakken, want hij kon niet alles meenemen wat hij wilde. Billy vertelt hem dat zij vooral moeite had met haar schoenenverslaving. Ook die konden niet allemaal mee naar Utopia. Maar zijn nog meer drukke bewoners. Bas en Do zijn bezig in Baas Beach.  Planken verslepen, gaas knippen, de twee zijn hard bezig om het strand van Utopia op te knappen. En dat was het wel zo’n beetje. Later komen we uiteraard terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *