Reacties van een aantal bewoners na de komst van Kevin en Wilmon

Reacties van een aantal bewoners na de komst van Kevin en Wilmon

Kevin en Wilmon zijn de potentiële bewoners van deze maand. Ze zijn nu een aantal uren in Utopia maar wat vinden de vaste bewoners van de twee? In dit bericht lees je een aantal reacties terug…

Billy, Karin, Jacco, Romy, Benjamin en Ramona bespreken de mannen. Billy laat weten dat haar eerste gevoel is dat ze voor Kevin wil gaan. Reden hiervoor is dat Wilmon volgens haar meer aanwezig is. We hebben hier al zoveel hectiek voegt ze eraan toe. Jacco en Romy zijn het met Billy eens, maar zij vinden ook Wilmon erg leuk. Het kan nog alle kanten op vult Karin hen aan. Even later vraagt Rianne aan Ramona wat ze van de twee vindt. Ramona antwoordt dat ze allebei leuk zijn. Cees spreekt zijn voorkeur voor Wilmon uit. Hij denkt dat Wilmon vernieuwing in Utopia kan brengen omdat hij anders is. Jessie reageert dat hij het moeilijk vindt om nu al te oordelen omdat ze zich beiden proberen te verkopen. Wel ziet hij positieve punten in de ervaring die Kevin heeft. De conclusie van alle bewoners is dat ze de aankomende vier dagen gaan afwachten om dan uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken. Wie denk jij dat er mag blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *