Kevin en Wilmon zijn de potentiële bewoners

Kevin en Wilmon zijn de potentiële bewoners

Tijd voor de intrede van de potentiële bewoners, wie zijn het geworden? De twee zijn al even in Utopia te vinden maar we beschrijven hun binnenkomst nog even.

Terwijl een groepje bewoners staat te wachten op de visumhouders, drukt Ruud op de toeter. Via een portofoon communiceert hij met Bas  die zich op de akker heeft verstopt  en het lijkt erop dat ze samen iets bekokstoven. Alle bewoners worden richting de loods geroepen en Bas wacht ter hoogte van vogel village. De poorten gaan vervolgens open en Kevin en Wilmon betreden het terrein. Zij mogen vier dagen in Utopia te vertoeven. Onder andere Bas loopt richting de potentiële en zegt dat ze met hem mee moeten lopen richting het bos. Op dat moment stuurt Ruud de andere bewoners weer richting vogel village om de potentiële bewoners op te wachten. Ondertussen sluipt Bas  samen met Kevin en Wilmon richting de loods. Terwijl Kevin en Wilmon via de achterzijde  de loods betreden, staat de rest van de groep nog steeds braaf te wachten bij het vogelparadijs. Cees en Karin  die in de loods zijn achtergebleven heten de potentiële bewoners van harte welkom. De twee nieuwelingen zitten op de bank en wachten tot de rest van de groep terugkeert. Na circa tien minuten komt Rowena de loods binnenlopen. Ze wordt gevolgd door de rest van de groep en ze kunnen niet geloven wat er zojuist is gebeurd. Wanneer iedereen op de banken zit is het tijd voor de gebruikelijke voorstelronde. Kevin mag als eerst vertellen wie hij is. Hij legt uit dat hij zestien jaar in de retail heeft gewerkt en dat hij het leuk vindt om diners te organiseren. Vervolgens komt Wilmon aan het woord. Hij vertelt dat hij muziek maakt, van sport houdt en dat hij van alles wil aanpakken wat er in Utopia op zijn pad komt. Daarna onderwerpen de bewoners hen aan een vragenvuur, maar van spanning is geen sprake. Er hangt een goede sfeer en volgens de visumhouders heeft dit te maken met de originele start van hun Utopia avontuur. Na de gezellige introductie krijgen de twee nieuwelingen een rondleiding door de loods en de rest van het terrein. Het weiland en het bos hebben ze na hun binnenkomst natuurlijk al gezien. Wie denk jij dat er vaste bewoner wordt?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *