Billy verzwijgt tegenover Jessie dat ze Ruud helpt met een kledinglijn

Billy verzwijgt tegenover Jessie dat ze Ruud helpt met een kledinglijn

Ruud wil een eigen kledinglijn maken rondom Utopia stier Bender. Billy besluit hem te helpen maar heeft uiteindelijk toch de hulp nodig van Jessie. Hij weet immers hoe het plotterprogramma werkt. Echter wist hij nog niet dat Billy Ruud een handje helpt met deze kledinglijn. Billy probeert van alles uit via het plotterprogramma en na drie misdrukken gaat het redelijk. Toch wil Jessie graag weten waar ze mee bezig is. Billy  antwoordt ontkennend en zegt dat ze gewoon lekker bezig is en niet weet waarvoor ze dit wil gebruiken. Vijf minuten later staat ze wel bij Ruud om te vertellen dat ze een mooi lettertype heeft gevonden voor zijn kledinglijn. Maar hoe gaat Jessie reageren als hij erachter komt dat Billy Ruud helpt? Nu net nadat hij heeft uitgesproken onzeker te worden van de vriendschappelijke relatie tussen de twee. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rina at 23:23

    Billy gunt Ruud geen ander en ze gunt Jessie geen ander Ruud en Jessie moeten ze haar alle twee 3 stemmen geven . Maar dat gaat niet gebeuren denk ik. Wat een jaloerse vrouw. en een egoist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *