Jessie heeft moeite met Ruud die zich in discussies mengt

Jessie heeft moeite met Ruud die zich in discussies mengt

Jessie en Billy hebben een gesprek gehad over hun relatie. Het zit Jessie dwars dat een onderlinge ruzie nooit echt onderling is.

Discussies en ruzies zijn nooit tussen twee personen, volgens Jessie. Er zijn in Utopia altijd anderen die zich erin mengen. Mede door de situaties waarin de twee terechtkomen, heeft Jessie geen oplossing voor de problemen die er zijn. Het voelt voor hem als de zoveelste keer. Ook zit hij met het gevoel dat hij altijd met één tegen nul achter staat, omdat de persoon die zich vaak met de discussie bemoeit, liefkozend broertje wordt genoemd door Billy. Doelend op Ruud. Billy antwoordt dat ze al veel met Ruud heeft meegemaakt. Die onzekerheid komt uit jezelf voegt ze eraan toe. Ik geef je niet doelbewust dit gevoel benadrukt ze. Jij zou ook je ex kalmeren, mocht het zo zijn dat jij in deze situatie zou zitten. Dat is zo volgens Jessie. Billy is wel blij dat Jessie heeft uitgesproken dat hij moeite heeft met Ruud die zich in hun discussies mengt. Nu weet ze beter wat er in Jessie zijn hoofd omgaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *