Billy wil afstand van Jessie en geen gedoe meer

Billy wil afstand van Jessie en geen gedoe meer

Nog meer nieuws over relaties binnen Utopia. Naast Romy en Cemal hadden Billy en Jessie afgelopen avond ook een gesprek over hun relatie…

Billy en Jessie liggen samen op bed en al snel komt hun relatie ter sprake. Billy wil haar grenzen aangeven zo zegt ze. Ik vind het vervelend dat wij al een aantal keer hetzelfde gesprek hebben gevoerd maar er niks lijkt te veranderen legt ze verder uit. Ik wil mij meer focussen op mijzelf en niet op elkaar. Ik kan het “gedoe” niet meer aanzien nadat je steeds dezelfde fout hebt gemaakt rondom het nuttigen van alcohol voegt ze eraan toe. Jessie reageert dat hij het met Billy eens is. Ook hij denkt dat hij wat meer tijd voor zichzelf nodig heeft. Billy wil wel benadrukken dat er niet veel tussen hen hoeft te veranderen. Een kus geven kan echt nog wel gaat ze verder. Maar onderaan de streep staat ons eigen proces bovenaan benadrukt ze. Jessie lijkt wat verdrietig. En geeft aan dat hij het jammer vindt dat hij het zover heeft laten komen. Billy drukt hem op het hart dat ze er wel voor hem zal zijn. Jessie antwoordt dat hij dat fijn vindt maar niet kan verzekeren dat het niet ongemakkelijk gaat worden tussen hen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *