Het centraal van 13 oktober

Het centraal van 13 oktober

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en de bewoners hebben alweer het een en het ander besproken. Hier lees je de besproken punten van 13 oktober terug.

Opening centraal
Zodra iedereen klaar zit wordt het eerste agendapunt besproken. De BV vergadering wordt verplaatst naar morgen en Billy wil bespreken wat er geboost moet gaan worden op de website. Ook deelt ze mede dat Rianne door een styliste wordt aangepakt aanstaande vrijdag. Rianne voegt hieraan toe dat zij op de middelbare school een negatieve ervaring heeft gehad met haar gala en dat ze het voor het gala met Wolter Kroes positief wil kunnen terug denken. Billy wil hiervoor zorgen.

Eddy Zoey komt langs
Romy begint over Eddy Zoey. Hij is heel artistiek en schildert ook. Eddy zal naar Utopia komen om een cursus te geven. Vele bewoners zijn heel positief en iedereen wil hier graag aan mee doen. Billy zegt dat het dan een mooie groepsactiviteit kan worden.

Feesten
Rianne begint dan over de aankomende feesten op en merkt op dat het Live in de Loods met Wolter Kroes nog een goede boost nodig heeft. De bezoekers worden uitgenodigd om uitgedost in een gala oufit te komen, maar Rianne denkt dat hierdoor mensen minder snel een kaartje kopen. Daarom zegt ze dat mensen ook in een nette broek of iets dergelijks mogen komen. De bewoners zelf moeten natuurlijk ook opzoek naar een outfit, maar ze proberen in eerste instantie van elkaar jurken en jasjes te lenen.

Openen van BH’s
Rianne kan ook trots mededelen dat zij een nieuw persoonlijk record heeft verbroken wat betreft het openen van zo veel mogelijk beha’s. Ook noemt zij dat het vandaag nationale draag-geen-BH-dag is, dus zij wil vandaag graag oefenen met het openen van zo veel mogelijk beha’s.

Billy Jeans
Billy heeft dan ook nog een leuke nieuwtje. De meiden van het programma The Next Boy/Girl Band dragen Billy Jeans en Billy denkt dat er hierdoor veel aanvragen zullen binnenkomen. Ze vraagt dan ook hulp van alle bewoners, mocht zij het hierdoor heel druk krijgen. Iedereen reageert enthousiast.

Karin & Co
Karin begint over het vertrek van Cees en hierdoor dus het concept Eten bij Cees & Karin zal veranderen. Ze noemt het voorlopig Karin & Co en het is dan ook de bedoeling dat Karin zal koken met een willekeurige mede bewoner, die er op dat moment zin in heeft.

Avondklok
Romy vindt de avondklok heel fijn. Ze zegt dat ze het daarom heel fijn zou vinden als dit twee keer per week zal zijn, omdat ze toch heel erg uitgerust is hierdoor. Ze zegt dat ze zelf ook heel lang luidruchtig blijft op de dagen dat deze klok niet geldt, maar daarom helpt de avondklok haar heel erg. Rowena stelt voor dat de avondklok geldt op woensdag en zondag. De bewoners zijn het met haar eens, maar ze besluiten uiteindelijk toch dat deze tijden ingaan op maandag en donderdag.

Fijne sfeer
Benjamin neemt het woord en wil toch even benadrukken dat hij de sfeer heel fijn vindt. De keuken ziet er netjes uit en zelfs het centraal verloopt zo rustig. Jacco merkt ook op dat mensen niet meer door elkaar heen praten. Benjamin begint vervolgens over een EHBO-cursus, die zal plaatsvinden voor de volgende markt. 

Pasar Malam
Het lijkt Rowena leuk om Pasar Malam te organiseren. En legt uit dat dit een avond markt is met eten, kleren en standjes. Het zal binnen plaatsvinden en dus ’s avonds. De bewoners vinden dit een goed idee.

Groepsactiviteit & einde centraal
Gina vraagt aan iedereen of er behoefte is aan een groepsactiviteit. Dit blijkt het geval te zijn, dus deze activiteit zal zaterdag plaatsvinden. En daarmee sluit het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *