Billy wil Ruud niet verbannen uit haar leven

Billy wil Ruud niet verbannen uit haar leven

Afgelopen avond werd er nog meer besproken, zo hadden Billy en Do het over het gedrag van mede bewoner Jessie…

De twee zaten samen op bed te kletsen. Het is een goed gesprek en al snel gaat het over Jessie. Do denkt dat Jessie zich schuil houdt achter een dikke laag onzekerheid. Ook denkt ze dat hij dit verbloemt door deze houding aan te nemen. Billy is het hiermee eens. Van de week zei Ruud al tegen hem volgens mij ben je helemaal niet zo gek op jezelf, maar moet je nog heel erg wennen aan jezelf. Ruud is ook nog een gevoelig onderwerp bij hem gaat ze verder. Take it or leave it voegt ze eraan toe. We zullen altijd vrienden blijven en we zijn gewoon familie. Ik vind het raar dat Jessie er vaak een grote bombarie van maakt, terwijl ze in haar ogen niks verkeerd doet. Hij laat zich wel heel erg kennen op deze manier aldus Billy. Ik hou rekening met hem maar ik zal niet veranderen. Ik verban Ruud niet uit mijn leven. Do denkt op haar beurt dat Jessie nog veel heeft om aan te werken. Billy knikt, hij moet vooral zijn gevoel gaan erkennen. Dit ziet hij nu nog als zwak zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Detje at 20:24

    Hoezo is Jessie onzeker over Ruud, Billy is onzeker want zij is bang dat Jessie naar Romy gaat. Maar ze kan wel steeds stoer praten van  Take it or leave it ze mag blij zijn dat ze iemand heeft. Ik vindt haar tegen hem altijd schreeuwen als ik een kerel was had ik haar allang gedumpt, je hoeft niet zo tegen je te laten schreeuwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *