Utopia kijkcijfers week 95

Utopia kijkcijfers week 95

Tijd om weer eens naar de kijkcijfers van Utopia te kijken. Hoe goed wordt het programma momenteel nog bekeken? Dat is wel interessant om te weten aangezien Utopia in 2017 ook nog doorgaat! De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 95 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 10 oktober : 594.000 kijkers
  • Dinsdag 11 oktober : 567.000 kijkers
  • Woensdag 12 oktober :574.000 kijkers
  • Donderdag 13 oktober: 506.000 kijkers
  • Vrijdag 14 oktober: 602.000 kijkers

De Utopia kijkcijfers zijn deze week weer positief te noemen. Het programma is nog altijd in trek zoals aan het gemiddelde te zien is. En dat is uiteraard goed nieuws voor het programma maar ook voor de Utopia fans onder ons. De grote vraag is nu alleen blijft het programma de komende tijd nog in trek? We komen er binnenkort weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *