Vanavond staat het “Kunst in beweging” op het programma

Vanavond staat het “Kunst in beweging” op het programma

Vanavond organiseert Romy een kunst evenement “Kunst in beweging” genaamd. Romy roept daarom iedereen bij elkaar om het een en het ander te bespreken.

Zodra de groep bij elkaar zit geeft Romy toe dat ze best zenuwachtig is, vooral voor mijn solo vandaag. Vervolgens neemt ze de planning door met de rest van de bewoners. Zo gaat Victoria zingen, speelt Ramona een toneelstuk en zal Romy gebodypaint worden door Billy. Romy wil graag dat alles voor drie uur klaarstaat. Uiteraard is de merchandise open en hoopt Victoria dat haar kunstbundel goed verkocht zal worden.  Om vier uur zal het evenement beginnen. Romy heeft een speech gepland staan en haar schilderijen zullen geveild worden. Natuurlijk zijn ook Billy’s schilderijen zijn te koop. Daarnaast gaat DJ Baas zich laten horen vanavond. Tot merkt  Jessie op dat hij trots op Romy is. Iedereen lijkt er zin in te hebben en de bewoners gaan dan ook snel verder met de voorbereidingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *