Jessie sprak met Billy hoe ongemakkelijk hij het bezoek van Ruud vond

Jessie sprak met Billy hoe ongemakkelijk hij het bezoek van Ruud vond

We blikken nog even terug op afgelopen avond, er is namelijk van alles gebeurd in Utopia wat we in de komende berichten even inhalen en omschrijven zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Zo hadden Jessie en Billy een gesprek over de huidige situatie tussen hun tweeën. Jessie zegt dat hij het afstand nemen anders had voorgesteld. En vindt het vervelend dat ze nog amper met elkaar praten en heeft het gevoel alsof ze elkaar negeren. Billy is het hier niet mee eens en zij heeft het gevoel alsof Jessie op iets anders doelt. Hierdoor verandert het onderwerp van het gesprek al snel naar het bezoek van Ruud’s familie gisteren. Jessie laat weten dat hij deze situatie ongemakkelijk vond. Hij vond het gek om te zien hoe Billy met haar ex schoonfamilie knuffelde. Billy antwoordt dat het altijd een deel van haar leven zal blijven en Jessie daaraan zal moeten wennen. En daarmee komt het gesprek tot een abrupt einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *