Romy is blij met de opbrengst van “Kunst in beweging”

Romy is blij met de opbrengst van “Kunst in beweging”

Afgelopen avond vond het evenement “Kunst in beweging” plaats. Dit evenement werd georganiseerd door Romy. Romy was uiteraard erg enthousiast en toen de eerste bezoekers kwamen werd dat alleen nog maar erger. Nadat ze iedereen begroet heeft neemt Romy het woord om het evenement te openen. Ook houden Ramona en Billy een introductiepraatje, waarin ze vertellen wat de bezoekers van de avond kunnen verwachten. Victoria, Benjamin, Rowena, Bas, Billy en Ramona zullen naast Romy hun eigen kunst delen. Dan is het tijd voor Romy om te vertellen wat kunst voor haar betekent.

Als afsluiter van Kunst in beweging draait Bas nog een paar nummers, waardoor de bezoekers en de bewoners samen staan te dansen. De avond vol kunst loopt ten einde en het wordt tijd om afscheid te nemen van de bezoekers. Romy bedankt iedereen en ontvangt nog een paar lovende woorden. Wat later kijken Jessie en Ramona naar de opbrengst van dit evenement. Terwijl ze napraten over de avond, tellen ze samen de inkomsten bij elkaar op. Als ze het hebben berekend, roept Ramona de groep bij elkaar. De opbrengst is hoger dan Romy gedacht had, haar eerste evenement heeft 532,50 euro opgeleverd. Romy kan het amper geloven en haar ogen vullen zich met tranen van blijdschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *