Jessie denkt dat Bas gevoelens voor Billy heeft

Jessie denkt dat Bas gevoelens voor Billy heeft

Nadat afgelopen avond duidelijk werd wat de opbrengst van “Kunst in beweging” opgebracht heeft sloeg de avond al snel om naar wat negatievere dingen. Al snel draaide de avond om Jessie en Billy…

Uit een gesprek met Do heeft Jessie opgemaakt dat Do vreest dat Bas gevoelens heeft voor Billy. Hierdoor belanden Jessie en Billy in een grote ruzie over jaloezie. De twee worden het maar niet met elkaar eens en lopen boos van elkaar weg. In de paarse slaapkamer lucht Billy haar hart bij Romy. En legt uit wat er aan de hand is en waarom Jessie jaloers is op Bas. Ook vertelt ze dat ze het goed kan vinden met Bas, omdat ze haarzelf in hem herkent. Ze kunnen goed met elkaar vinden, maar het blijft oppervlakkig tussen hen. Daarom vind ik het vervelend dat Jessie zo jaloers hierop reageert. Romy begrijpt dit op haar beurt en laat dan aan Billy weten dat ze Do niet vertrouwt. Om deze reden hebben Cemal en Romy in het verleden ook ruzie gehad.  Romy en Billy praten verder over jaloezie in de loods en de onzekerheid van Jessie. Billy laat weten dat ze ziet dat Jessie Romy leuk vindt.  Ik ben daar een tijd onzeker over geweest benadrukt ze. Romy antwoordt dat ze eerder wel interesse in Jessie heeft gehad, maar dat ze niet bij elkaar passen. Ik zou jou dat niet aan willen doen. Ze overtuigt Billy er dan ook van dat ze zich geen zorgen hoeft te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *