Jessie is helemaal klaar met Billy

Jessie is helemaal klaar met Billy

Afgelopen avond liep Jessie nogal geïrriteerd rond in de loods. Aanleiding hiervoor is een eerdere discussie met Billy, die we zojuist omschreven. Kort samengevat gaat het over de jaloezie in de relatie van de twee, alhoewel van een relatie al enige tijd geen sprake meer is. Jessie besluit daarom zijn frustraties te uiten bij Rowena en Ruud die hij buiten tegenkomt. Bas is een groot onderdeel van de ruzie die er op dit moment speelt. Jessie vraagt aan de twee of zij iets weten van de gevoelens die Bas voor Billy zou hebben. Maar beiden hebben niet het idee dat er iets speelt tussen Bas en Billy. Jessie geeft vervolgens toe dat hij helemaal gek wordt van Billy. Ik ben het zat om elke keer in een ruzie te belanden. Ook vind ik het vervelend dat ik altijd de schuld krijgt van Billy. Ik heb dit nog nooit in mijn leven meegemaakt! roept hij boos terwijl hij verder loopt. Rowena en Ruud proberen hem gerust te stellen. Zo zegt Ruud dat hij niet zomaar dingen moeten gaan invullen. Rowena adviseert Jessie dan weer dat hij zich vooral op zichzelf moet blijven focussen. Maar Jessie is heel duidelijk: hij is er klaar mee. Ik doe alles verkeerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *