Jessie wil nooit meer met Billy samen zijn

Jessie wil nooit meer met Billy samen zijn

We gaan nog even vrolijk door over de discussie tussen Jessie en Billy. Billy loopt na het gesprek met Romy waar we zojuist over schreven naar Jessie toe. Billy wil hem laten weten dat zij en Romy een goed gesprek hebben gehad. Jessie antwoordt dat hij verdrietig is door de ruzies. Als Billy hierop wil ingaan, onderbreekt hij haar. Ik denk eerlijk gezegd dat je me helemaal kapot maakt, wil je me met rust laten vraagt hij aan haar. En voegt eraan toe dat hij uitgepraat is en geen zin heeft in discussies. Geschrokken stelt Billy dat deze uitspraak wel erg ver gaat. Ze vindt dat Jessie uit emotie reageert en wijst hem erop dat daar consequenties aan vastzitten. Jessie legt uit dat hij het gevoel heeft alsof hij alles fout doet. Als Jessie wat later alleen met Victoria in de paarse slaapkamer staat, vertelt hij dat hij er klaar mee is. Ik hoef nooit meer met haar samen te zijn laat hij boos weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 11:36

    Ik hoop dat Jessie zijn woord houdt en stopt met die Billie, hij gaat hier echt aan kapot.
    Daar vind ik hem veel te goed voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *