Ruud en Rowena hadden ook een discussie

Ruud en Rowena hadden ook een discussie

Nog meer discussie in het beloofde land wat Utopia heet. Zo raakten Ruud en Rowena ook in een discussie nadat Jessie zijn frustraties uitte rondom Billy… Ruud lijkt frustratie te voelen tegenover Rowena.

Ik vind hem lief als hij zo oprecht is zegt Rowena nadat Jessie is weggelopen. En geeft aan oprecht interesse te hebben in zijn verhaal. Ruud snapt hier dan weer helemaal niks van. Hij vindt het vervelend dat Rowena hem juist altijd adviseert zich niet met de ruzies tussen Jessie en Billy te bemoeien, maar dit nu zelf wel doet. Volgens Ruud is de uitspraak van Rowena over haar interesse niet in verhouding met wat ze normaal beweert. Je zegt altijd tegen mij: boeie, laat ze lekker gaat Ruud verder. Rowena is het niet met Ruud eens. En probeert hem uit te leggen dat er een verschil is tussen deze ruzie en andere kleine discussies, maar dit vindt Ruud dan weer niet. En zegt dat Rowena af en toe niet te begrijpen. Rowena reageert dat ze van haar apropos is door Ruud zijn aanval.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *