Cemal vertrekt wederom uit Utopia richting zijn vader

Cemal vertrekt wederom uit Utopia richting zijn vader

Ruim drie maanden geleden vertrok Cemal naar Turkije, met als doel om zijn biologische vader te ontmoeten. Eenmaal in het land aangekomen vond er een militaire coup plaats. Cemal was slechts twintig minuten van zijn vader vandaan, maar moest toen uit veiligheidsoverwegingen terugkeren naar Utopia. Nu het weer wat rustiger is in Turkije gaat Cemal vandaag wederom een reis richting zijn vader maken. Cemal heeft zijn spullen ingepakt en is er helemaal klaar voor om zijn vader te ontmoeten. De bewoners brengen hem naar de poort en nemen afscheid van hun mede bewoner. Veel succes! roepen ze enthousiast. Vervolgens gaat de poort open en Cemal verdwijnt langzaam in de dichte mist. De reis naar zijn vader is nu echt begonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *