Live in de loods brengt 18 euro “winst” op

Live in de loods brengt 18 euro “winst” op

Het Live in de Loods concert met Wolter Kroes is goed verlopen. Afgelopen avond werd de balans opgemaakt. De sfeer was goed, maar heeft het ook iets opgebracht? De bewoners verzamelen zich bij de picknicktafels en Jessie maakt de winst bekend: 18 euro en 87 cent. De bewoners klappen, maar Gina begrijpt niet waarom.

De bewoners proberen uit de schulden te komen en dit is geen grote boost voor de bv. Benjamin is sceptisch en hoopt dat dit een wake-up call is voor een deel van de groep. Daarnaast is hij supertrots op een groepje van tien bewoners  die in zijn ogen  als enige hebben gewerkt en zich tijdens dit evenement flink hebben uitgesloofd. Op een zeker moment merkt Ruud op dat het evenement niet is geslaagd qua opbrengt, en op dat moment schiet Benjamin uit zijn slof. Je hebt geen zak gedaan! roept Benjamin kwaad. Vervolgens verwijten de heren elkaar van alles. Benjamin zegt dat Ruud alleen maar geld kost. En Ruud valt Benjamin aan door te zeggen dat hij eerder had moeten beginnen met de voorbereiding van het feest. De emoties lopen hoog op en er ontstaat een ruzie, maar na enkele minuten gaan Ruud en Benjamin vredig hun eigen weg. Achter hun rug om gaat de ruzie nog wel verder. Jessie staat namelijk achter Benjamin zijn standpunt en Billy achter die van Ruud. Dit zorgt voor een onderlinge discussie tussen de twee “geliefden”. De rest van de bewoners zijn zichtbaar teleurgesteld en praten in mineur over dit vervelende einde van de avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *