Ruud wil slapen tijdens het live in de loods concert

Ruud wil slapen tijdens het live in de loods concert

Het live in de loods concert met Wolter Kroes is inmiddels aan de gang. Maar we gaan nog even terug naar voordat het feest losbarstte. Zo lijkt Ruud er helemaal geen zin in te hebben…

Benjamin is druk bezig met de voorbereidingen voor Live in de Loods. En vertelt Ruud dat hij hem heeft ingedeeld bij de bar. Ruud heeft hier alleen geen zin in, en legt verder uit dat hij van plan was om te gaan slapen. Tegen Rowena zegt hij even later dat hij geen zin heeft in een gala, en naar bed gaat.  Als Victoria hier gehoor van krijgt, raakt ze geïrriteerd. Ze vindt dat alle bewoners hun verantwoordelijkheid moet nemen. En bespreekt haar frustraties met Jessie. Ze vindt het vervelend dat tijdens het centraal is aangekaart dat iedereen zijn steentje bij moet dragen en dat Ruud hier nu lak aan heeft. Jessie denkt op zijn beurt dat het komt omdat er geen sanctie verbonden is aan mensen die niet werken.

Verder is Rianne nog altijd zenuwachtig. Ze liet tegenover Benjamin weten dat ze niet wilde werken door haar onzekerheid. Wat bij Benjamin voor ergenis zorgde. De twee besluiten er nog eens over te praten. Rianne laat weten het vervelend te vinden dat ze verantwoording bij Benjamin moet afleggen over waarom ze zich niet goed voelt. Benjamin dacht juist dat Rianne, na haar doorpas met een stylist, best zin had in deze avond. Met tranen in haar ogen vertelt Rianne verder dat Benjamin het mis heeft. Ik zie er enorm tegenop voegt ze eraan toe. Benjamin denkt toch dat het goed is voor Rianne als ze haar taken doet vanavond. Ik wil je de ruimte geven, maar ik denk dat het een kans is voor je om een avond te genieten. Ik heb je in het rooster gezet, maar als je weg wil is daar de ruimte voor benadrukt hij. De twee sluiten het gesprek af en Rianne loopt richting Do, die haar een dikke knuffel geeft en haar verhaal aanhoort.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *