Rianne wil niet op het werkrooster staan tijdens het live in de loods van vanavond

Rianne wil niet op het werkrooster staan tijdens het live in de loods van vanavond

Vanavond staat Live in de Loods met Wolter Kroes op het programma en het thema is gala. Rianne voelt zich erg onzeker over haar kleding en over deze avond. Hierom vraagt ze aan Benjamin of hij haar van het rooster wil halen, omdat ze denkt dat ze niet productief zal zijn vanavond. Benjamin begrijpt haar onzekerheid wel maar benadrukt dat het voor haar ook belangrijk is dat ze wel probeert mee te doen. En als je wel op het rooster staat, kan je prima even van je post als het nodig is en als je ruimte nodig hebt, voegt hij eraan toe. Maar Rianne blijft aandringen. Ze voelt zich niet op haar gemak en wil zich terugtrekken als dat nodig blijkt. Ze heeft nare ervaringen met gala’s en ondanks de hulp van een stylist voelt ze zich niet op haar gemak. Benjamin begrijpt haar niet helemaal en Rianne is het zat. Ze zegt dat hij het maar moet laten zitten en vervolgens loopt weg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *