Gina en Victoria verrassen de groep

Gina en Victoria verrassen de groep

Afgelopen avond hadden Gina en Victoria een verrassing voor de gehele groep. Het was nogal rustig in Utopia en de twee dames wilde de luie zondag afsluiten met een leuke activiteit. De twee besloten daarom een pyjamafeest te houden. Nadat ze dit hebben medegedeeld gaan de meeste bewoners dan ook enthousiast aan de slag. Pyama’s worden aangetrokken en de matrassen worden tevoorschijn gehaald. Ook zijn er lekkere hapjes die genuttigd worden en gaan de bewoners gezellig spelletjes spelen met elkaar. Op die manier wordt de groep wat hechter althans we denken dat Gina en Victoria dat als doelstelling hebben. De avond is in ieder geval positief afgesloten. Op naar meer nieuws uit Utopia, zien we je zo weer terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *