Billy ventileerde met Do over Jessie

Billy ventileerde met Do over Jessie

Nog wat nieuws van afgelopen avond uit Utopia. Zo besloot Billy een gesprek aan te knopen met Do over Jessie. Het gesprek vond plaats in de slaapkamer.

Jessie en Billy hebben besloten even uit elkaar te gaan, om zo aan zichzelf te kunnen werken. De twee slapen niet meer bij elkaar. Ondanks dat de twee nog verliefd op elkaar zijn. Deze beslissing is niet altijd even makkelijk, maar Billy vertelt aan Do dat het eigenlijk best goed gaat zo. Ze vertelt verder dat ze het belangrijk vindt dat zij en Jessie zelf stevig in hun schoenen staan. De keuze die we hebben gemaakt was een lastige, maar ik ben  blij dat het ons nu allebei lukt om aan ons zelf te denken. Jessie en ik kunnen goed praten en alles tegen elkaar zeggen en daardoor zaten we ook met het maken van deze beslissing gelijk op één lijn voegt ze eraan toe. Ook worden Billy’s gevoelens voor Jessie alleen maar groter, juist omdat ze vindt dat hij volwassen met de situatie omgaat. Ik vind het knap van hem en ben blij dat Jessie het zo goed oppakt.  Do vindt het op haar beurt knap dat de twee deze keuze hebben gemaakt. Ze denkt dat Jessie en Billy elkaar wel weer terugvinden, als ze echt verliefd op elkaar zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *