Utopia haan Piet keert over enkele dagen terug naar de mini samenleving

Utopia haan Piet keert over enkele dagen terug naar de mini samenleving

Wat gebeurd er deze rustige dag allemaal in Utopia? We hebben wat gebeurtenissen voor je op een rijtje gezet zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Het is erg druk in de gym. Eerst zien we Bas en Do aan hun workout werken en wat later melden ook Rowena en Ramona zich in de gym. Gina en Victoria zijn druk bezig met de voorbereidingen van een high tea. Er komen namelijk elf mensen op bezoek voor een onvergetelijke middag in Utopia. Terwijl Gina de laatste hapjes klaarmaakt, dekt Victoria de tafel. Verder is het een typische zondag voor alledaagse klusjes. Cemal veegt de vloer, Benjamin dweilt én Jacco stofzuigt het zwembad. Bas zien we ook nog een telefoontje plegen naar de vogelkliniek. Dit naar aanleiding van het plotselinge overlijden van Utopia haan Piet. Bas legt uit dat de haan mag worden gecremeerd en hij voegt eraan toe dat Ruud graag een paar veren wil hebben. De medewerker aan de telefoon antwoordt dat ze dit gaat regelen. Over een aantal dagen zullen de veren en het as van Piet terugkeren naar Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *