Billy en Jessie houden zich aan hun afspraak

Billy en Jessie houden zich aan hun afspraak

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia. Het was een frisse nacht maar Jessie en Billy hebben niet tegen elkaar aan kunnen kruipen. Gisteren hebben ze namelijk afgesproken om fysiek afstand te nemen, en aan die afspraak hebben ze zich keurig gehouden.  Billy slaapt in haar eigen bed op de paarse kamer en Jessie wordt wakker in de groene slaapkamer. Hij mocht gebruikmaken van het bed van Romy en Cemal, want hun brengen de nacht door in de studio. De cordwood en de suite worden gebruikt door de gasten van de B&B. Verder is het nog vrij rustig in Utopia. We komen uiteraard snel terug met meer nieuwtjes uit de mini samenleving. Zien we je zo terug?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *