Kevin wordt ingewerkt op de boekhouding

Naast het feit dat het Rianne gelukt is om 72 bh’s binnen één minuut te openen is er nog meer gebeurd in Utopia. In dit bericht hebben we het geen wat er afgelopen avond nog meer gebeurde voor je omschreven.

Kevin schuift aan bij de computer, want er staat een lesje boekhouden op het programma. Jessie laat zien wat er allemaal moet gebeuren om de financiële administratie van Utopia op orde te houden. Het is de bedoeling dat Kevin  na een aantal lessen Jessie gaat ondersteunen met deze belangrijke taak.Wat later verzamelen de bewoners zich in de keuken voor het avondeten. Friet van Le Luifel staat op het programma. Maar niet iedereen eet dit, zo heeft Cemal bijvoorbeeld een pan vol met spruiten gekookt. Na het eten verspreiden de bewoners zich in de mini samenleving. De meeste bewoners blijven in de loods, maar Gina haast zich richting de gym. Zij vult deze regenachtige avond met een work-out. Verder ging het er dus rustig aan toe! We komen straks weer terug met meer Utopia nieuws. Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *