Het is Rianne gelukt om 72 bh’s te openen binnen één minuut!

Het is Rianne gelukt om 72 bh’s te openen binnen één minuut!

Rianne wil het wereldrecord bh’s openen verbeteren. Ze is er de laatste tijd dan ook hard mee bezig geweest om hiervoor te oefenen. Vijf november 2016 kan het een hele speciale dag worden voor Rianne. Die dag doet ze namelijk een poging het wereldrecord beha’s openmaken te verbreken. Dit record is nu (nog) in handen van Dennis Storm. Hij opende 69 beha’s in één minuut. Met één hand. Afgelopen avond gaf Rianne alvast een voorproefje van haar speciale gave. Er staan 25 paspoppen in een cirkel, allemaal met bh aan. Rianne deed een poging om binnen één minuut deze te openen. Tijdens het warmlopen stuit ze echter op een probleem. Rianne maakt de beha’s namelijk sneller los dan dat haar assistent deze weer vast kan maken aangezien ze een beperkt aantal poppen heeft. Rianne verwacht dat er minimaal drie personen nodig zijn om haar bij te kunnen houden. Er is dus nog werk aan de winkel, en niet alleen voor Rianne. De verdere avond werd er met vier assistentes om de beha’s dicht te maken geoefend en uiteindelijk is het Rianne gelukt om 72 beha’s te openen binnen één minuut. Daarmee heeft ze het record verbroken, maar helaas is dit slechts een trainingssessie… De officiële poging laat nog even op zich wachten! Denk jij dat het Rianne vijf november gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *