Bewoners hebben weer een bv vergadering gehad

Bewoners hebben weer een bv vergadering gehad

De bewoners die onder de BV tak hun taken hebben, hebben weer een bv vergadering gehad. In dit bericht lees je alle besproken terug.

Jessie opent de vergadering en stelt voor om de notulen van de vorige bijeenkomst erbij te pakken. Ze kunnen al een aantal korte termijn doelstellingen afvinken. Victoria wil graag weer een standaard wensen lijst maken, waarop een aantal boodschappen komen te staan die sowieso elke week moeten worden gekocht. Gina oppert vervolgens dat er ook een slot op het cordwood moet komen. Zo kan niemand er nog slapen, behalve B&B gasten. Jessie kondigt daarna aan dat hij Kevin zal betrekken bij de boekhouding. Kevin heeft interesse getoond en Jessie kan de hulp goed gebruiken. Hij voegt er aan toe dat het zakgeld vijftig euro blijft. Ze zijn namelijk nog niet uit de schulden en dit besef is er bij iedereen.  Victoria haalt het volgende agendapuntje aan een richtlijn wat betreft het dragen van kleding van de merchandise. Er wordt kleding gedragen die daardoor niet meer verkocht kan worden. Sommige bewoners betalen niet voor kleding uit de merchandise en dat is niet eerlijk tegenover de bewoners die er wel voor betalen. Hier wordt voortaan op gecontroleerd. En dat waren de belangrijkste besproken punten. Na alles behandelt te hebben gaat iedereen weer zijn of haar ding doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *